Yacht > Články > Technika >

HONOR Watch GS Pro

05.10.2020 |
Technika

Trávíte celé léto na lodní palubě a hledáte odolné hodinky, díky kterým budete mít přehled o svých aktivitách, a zároveň je nebudete muset každý druhý den nabíjet? Nové outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro budou ideálním parťákem, ať už se plavíte po Vltavě nebo na Jadranu. Hodinky jsou odolné vůči vodě až do hloubky 50 metrů a vydrží bez nabíjená dlouhých 25 dní. V aktivním režimu GPS je budete moci využívat až 48 hodin. Díky více než 100 sportovním režimům jsou HONOR Watch GS Pro opravdu pro každého sportovce.

Díky nerezovému ciferníku jsou HONOR Watch GS Pro velmi odolné, i přesto bez řemínku váží pouhých 45,5 g. Hodinky splňují 14 vojenských norem MIL-STD-810G včetně odolnosti vůči vysokým (70 °C) a nízkým teplotám (-40 °C), vlhkosti, slunečnímu záření, dešti, nadmořské výšce či písku a prachu a jsou vodotěsné do hloubky 50 metrů. Kromě více než stovky tréninkových programů, mezi kterými najdete například horolezectví, pěší turistiku, plavání, jízdu na kole, běh nebo lyžování, nabízí hodinky také monitorování denních aktivit včetně počtu kroků, tepové frekvence či spálených kalorií a kapacitu pro až 500 skladeb uložených přímo v hodinkách.

Při plavbě zajisté oceníte možnost přijímat hovory a další notifikace přímo na hodinkách. Integrovaný mikrofon a reproduktor vám ušetří potíže s hledáním a vytahováním telefonu, který při neopatrném zacházení nejednou skončil v hlubinách. Na vodě se budou hodit také informace o předpovědi počasí, či východu a zápasu slunce. Při náhlé změně atmosférického tlaku vás hodinky navíc upozorní i na blíží se bouři. Majitelé telefonů HONOR a Huawei s EMUI 10.1 se mohou těšit na dálkové ovládání a pořizování fotografií přímo do telefonu.

HONOR GS Pro se tak stanou praktickým společníkem nejen na jachtě, ale i při běžných denních aktivitách. HONOR Watch GS Pro jsou k dostání v černém, bílém a modrém provedení za 6 499 Kč.

Více informací naleznete na www.hihonor.com/cz/


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI