Yacht > Články > Technika >

Chcete být v noci vidět?

02.03.2021 |
Technika, Aktuality

Luminiscenční fólie jsou zajímavou novinkou na českém trhu, která v noci "rozsvítí" vaši loď bez použití elektrické energie. Jasné světlo mohou vyzařovat až 9 hodin. A druhý den se opět nabijí a připraví na další noční představení.

Na první pohled vypadají nenápadně. Jejich čas přichází po západu slunce. Luminiscenční fólie totiž přes den pohlcují světlo a ve tmě svítí. Tento typ fólií je určen pro aplikace na velké plochy lodí i jejich vybrané části. Díky tomu se můžete rozhodnout pro jednoduchou grafiku nebo speciální design podle vlastního návrhu. Pokud svěříte instalaci do šikovných rukou, fantazii se meze nekladou.

Luminiscenční polep lze také překrýt ochrannou transparentní fólií, která není po aplikaci viditelná. Ochrání však polepené části lodi i svítící fólii před mechanickým poškozením a stárnutím vlivem slunečního záření. Díky tomu je její životnost prakticky neomezená. Ochranné i luminiscenční fólie se dají odstranit bez poškození podkladu. Díky tomu můžete design lodi po čase snadno změnit. Navíc jsou flexibilní a přizpůsobí se i zakřiveným povrchům. Také se snadno udržují a jsou dlouhodobě odolné proti vodě.

Podrobnější informace najdete na stránkách společnosti GlassGarant - www.glassgarant.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI