Yacht > Články > Lodě > Testy >

Sea DOO 2020 |Úspěšné tažení pokračuje

08.11.2019 |
Testy
Testy

Kanadský koncern BRP, do jehož portfolia spadají nejen vodní skůtry Sea Doo, ale také lodní motory Evinrude, čtyřkolky a tříkolky Can-Am, sněžné skútry Lynx a Ski Doo nebo motory Rotax, představil novinky pro rok 2020 krátce po USA také v Evropě.

Pro lodní motory Evinrude si vybral Salon Nautico v Janově, pro Sea Doo a Can-Amu spořádal samostatnou akci na pobřeží Černého moře v letovisku Duni Royal Resortv Bulharsku, kam nás pozvala na testování firma Marine, která je oficiálním zástupcem značek Sea Doo a Evinrude pro Českou republiku. Sea Doo GTI SE 170 Hlavním tahákem pro nadcházející sezonu bude zcela přepracovaný model GTI SE 170.A co všechno se změnilo? Všechno! Zůstal název a kapacita tři osoby. Trup je o dva centimetry širší a o pět centimetrů kratší, čímž je stabilnější, a především je vyroben z materiálu druhé generace, který byl poprvé použitu trupu modelu Spark. Povrch trupu je matně černý a jeho vlastnosti vynikající. Tvar trupudo "V" je navržen tak, aby byla jízda příjemná a bezpečná ve většině situací. Moderní a svěží design a velká variabilita jsou patrné i v horní části. Příď ukrývá velký úložný prostor. Další vodotěsná schránka na mobilní telefon, doklady a jiné drobnosti je pod řídítky včetně konektoru pro zásuvku USB. Po obou stranách jsou umístěny reproduktory BRP Audio-Premium system. Všechny potřebné údaje se zobrazují na 4,5palcovém displeji v zorném poli řidiče. Jeho ovládáni a listování je potom na řídítkách.

Více informací o o novinkách pro rok 2020 se dočtete v listopadovém vydání časopisu Yacht.

Text: Daniel Guryča

Foto: Daniel Guryča a BRP


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI