Yacht > Články > Lodě > Plachetnice >

PRO DLOUHÉ PLAVBY |Solaris 80RS

26.02.2021 |
Plachetnice

Aktuální nabídka italské loděnice Solaris obsahuje 12 modelů. Nová osmdesátka, která patří k těm největším a nejnovějším, byla vyprojektována pro delší plavby. Velkorysé řešení najdeme jak na palubě, tak v podpalubí. Jídelní kout je vyvýšený tak, aby poskytoval výhled všemi směry. Pod tímto prostorem je umístěna strojovna.

Vnitřní uspořádání prvních dvou vyrobených lodí má různé verze. V první je kajuta majitele na zádi, zatímco ve druhé variantě je v přídi. Ať už si majitel vybere cokoli, loď bude vybavena čtyřmi dvoulůžkovými kajutami, každá s vlastní koupelnou a sprchou. Také kajuty profesionálního kapitána a posádky budou opatřeny samostatnou koupelnou a sprchou.

Paluba se vyznačuje mimořádnou designovou čistotou a konceptem „vše v jedné úrovni“. Navrženy byly i dvě různé verze vchodu do hlavní společenské místnosti. Centrální se dvěma stoly nebo s jedním stolem. Oblast kormidel a ovládání plachet je jasně oddělena od relaxační části. Zadní paluba je extrémně široká s přístupem do garáže, která skrývá pomocný člun.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI