Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

VanDutch 32 |Minimalistický design

17.03.2022 |
Motorové lodě, Lodě

Podíváte-li se na přiložené fotografie, pak vás nejspíš na první pohled zaujmou luxus a čisté linie. Jenže v řadě VanDutch loděnice Cantiere del Pardo se jedná o standard. Nejnovější VanDutch 32 je vlastně základním modelem řady člunů, která vyniká svým minimalismem.

Čerstvý přírůstek série VanDutch byl novinářům, nadšencům i široké veřejnosti poprvé představen v roce 2021 u jezera Lago di Garda v těsné blízkosti proslulé věže La Torre di San Marco. A vybrané místo bylo skutečně symbolické. Nizozemská značka byla založena v roce 2008 a minimalismus je zakódován v jejím DNA. Nedávno přešla pod křídla společnosti z italského Forli, nicméně původní koncepce se nemění. Podle výrobce byl u modelu VanDutch 32 kladen důraz na inovace, výkon, design a spolehlivost, to vše v kombinaci s kvalitní značkou Made in Italy. Italové zkrátka luxusní věci umějí a lodě nejsou výjimkou. Díky přepracovaným tvarům trupu a slušné manévrovatelnosti podává tento model skvělý výkon. Trup prošel i odlehčovací kúrou, takže má nižší spotřebu a do skluzu jde v menší rychlosti než konkurence.

Více z představení motorového člunu najdete na stránkách aktuálního vydání Yacht 3/2022, který lze zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena