Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

SEALINE C335 A C335V |Úspěšná premiéra

17.10.2021 |
Motorové lodě

Sealine představil najednou dvě verze jedné lodě. Zákazník si tak může vybrat, zda chce loď s vestavěnými nebo se závěsnými motory. My jsme se zaměřili na verzi se závěsnými motory, SEALINE C335v, která kombinuje temperament přívěsných motorů s chytře navrženým prostorem na palubě. Dvojice motorů o výkonu 300 koní slibuje zajímavé jízdní výkony.

Sealine navíc nabízí do konce října atraktivní cenové pobídky, do kterých patří například základní sada vybavení, jako je kotva, pozinkovaný řetěz, elektrický kotevní vrátek, fendry a vyvazovací lana s výraznou slevou.

Ve verzi s vestavěným motorem jsou použity dvojice motorů Volvo Penta D3-220 (2x 220 HP) s pohonem Duoprop nebo jeden motor Volvo Penta D6-400 (400 HP) se stejným pohonem.

Prostor kokpitu se stolem a lavicí lze několika snadnými pohyby přeměnit na opalovací plošinu, odkud je jen pár kroků na badeplato. Interiér nabízí hned několik variant uspořádání s hlavním obytným prostorem nebo velkou ložnicí a jednou samostatnou oddělenou kajutou. Nychybí dobře vybavená kuchyňská linka nebo koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

www.tpscentrum.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI