Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

RIVA ANNIVERSARIO |Stylový kousek ke kulatému výročí

03.01.2023 |
Motorové lodě

Riva Anniversario v sobě ztělesňuje vše, co bychom od motorového člunu italské věhlasné značky očekávali. Elegantní design, rychlosti luxus, jenž není vůbec opulentní. Vítejte ve světě těch nejstylovějších lodí, kterých bude vyroben omezený počet osmnácti exemplářů. 

Riva Anniversario si bere inspiraci z legendárních lodí Aquariva a Aquarama a kombinuje v sobě detaily z obou plavidel. Jak jste již správně vytušili, znamená "Anniversario" výročí, a to ne jen tak ledajaké. V tomto případě hovoříme dokonce o sto osmdesáti letech od založení italské loděnice, a jak se dalo předpokládat, půjde o model určený pro značně omezený okruh zákazníků. A to nejen cenou, ale i tím, že těchto člunů zkrátka bude málo. Výročí značky je však několikanásobné, neboť Aquarama letos slaví šedesát let od svého uvedení v roce 1962 a Aquariva se na trhu objevila přesně před dvaceti lety, tedy v roce 2002.         

Novinka se dočkala oficiálního představení pro hrstku vybraných 11. června v Benátkách, a to přímo před Gritti Palace Hotelem, jenž disponuje vlastním motorovým člunem Aquariva Super, který používá jako stylový taxík pro své hosty.

Tuto designovou perlu představujeme na straně 18 v zimním dvojčísle YACHT 12/2022 - 1/2023, který je možné stále zakoupit v tištěné i digitální podobě ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena