Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

PRESTIGE F4 |Nová generace

03.11.2023 |
Motorové lodě

Osvědčená řada F motorových jachet Prestige prochází velkou změnou. První inovovaný model nese označení F4. Na svoji kategorii je loď překvapivě živá a snadno ovladatelná.

Zbrusu nová elegantní motorová jachta Prestige F4 je pro svého výrobce krokem do poměrně silně konkurenčního prostředí. Má o chlup přes patnáct metrů. Lodě podobných rozměrů vyrábí kdekdo. Namátkou například loděnice Princess, Fairline, Absolute nebo Galeon. Asi by se našly i nějaké další. Samotná značka Prestige vznikla ve francouzské firmě Jeanneau v roce 1989. Ta je dnes už součástí mamutí skupiny Beneteau. Řada F má stejně dlouhou historii jako mateřský brand. Výrobce se teď rozhodl pro její restart. Loď je navržena od kýlu až po špičku rádiových antén úplně nově. „Je to budoucnost Prestige,“ prohlásil o nové jachtě Jack Haines z webu YachtBuyer.com. „Tvoří jádro jejich nabídky. Musí být opatrní, protože je pro ně hodně důležitá.“ Jelikož jachta Prestige F4je první z nové generace, časem ji určitě budou následovat větší či menší klony. Kdo navštívil podzimní výstavy lodí v Cannes nebo v Janově, mohl si ji prohlédnout „naživo“.

Motorovou jachtu představujeme ve vydání YACHT 11/2023, které je možné zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena