Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

PRESTIGE |F-LINE 690

02.06.2023 |
Motorové lodě

Prestige F-Line 690 je nedávno představená motorová jachta, která v sobě snoubí vše, na co jsme u značky Prestige Yachts zvyklí, včetně nadčasového designu, a jako nadstavbu v sobě integruje nejnovější technologie a inovace.

Francouzská značka Prestige Yachts vznikla už v roce 1989 a od té doby svoje jachty posouvá stále blíž k tomu nejluxusnějšímu segmentu. Její lodě navrhují přímo námořníci pro milovníky moře a života na něm. To je i případ motorové jachty Prestige 690 F-Line 690, na kterou se podíváme v tomto článku.

Prostorná a prosvětlená

Šestsetdevadesátka již na první pohled zaujme velkorysým prostorem a také prosvětleným interiérem. Vše na palubě i v podpalubí bylo dokonale přizpůsobeno životu na moři. Výrobce zde těžil ze spolupráce se studiem Garroni Design. Jedním z nejvýraznějších prvků celé lodi je ohromný flybridge a stejně jako u modelu X70 se noví majitelé mohou těšit na výborné dílenské zpracování a dokonalou povrchovou úpravu jednotlivých dílů i celé lodi. Fotografie k tomuto článku byly ostatně pořízeny na Floridě, tedy v místě, kde je koncentrace jachet a rovněž konkurence největší na světě.

Tuto motorovou jachtu představujeme na straně 12 v aktuálním vydání YACHT 6/2023, které je možné zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI