Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

NAFUKOVACÍ ČLUNY HONWAVE |Generace 3.0

26.02.2021 |
Motorové lodě, Aktuality

Populární nafukovací čluny z rodiny Honda Marine se dočkaly modernizace a koncem loňského roku byla představena již třetí generace. Aktuálně zahrnuje tato značka 10 modelů v délkách od dvou do čtyř metrů. Provedení podlahy je také velmi různorodé, od laťkové s plochým kýlem přes hliníkovou, segmentovou podlahu s nafukovacím kýlem až po vysokotlakou nafukovací podlahu s ostrým kýlem ve tvaru písmene "V" po celé délce člunu.

Jako materiál rovněž zůstává vrstvené PVC, chemicky spojované lepením za studena a odolné vůči vlivu povětrnostních podmínek a slunečního záření. Legendárně velké průměry plováků, které patří mezi největší na trhu, zajišťují skvělou plovatelnost a stabilitu člunu na hladině.

Jinak ale nezůstal kámen na kameni. Původní obvodové pletené lano je nahrazeno pohodlnějšími, bezpečnějšími a odolnějšími obvodovými úchopy. Neméně důležitou změnou je zesílení přídě člunu a zvýšení odolnosti proti otěru člunu v místě vedení vázacího nebo kotevního lana, což zabraňuje poškození tubusu lanem při kotvení a úvazu.

Zvýšení komfortu a snížení rizika koroze na havlinkách a poškození povrchu tubusů bylo dosaženo přemístěním nouzových vesel dovnitř tubusů člunu.

Nová konstrukce ventilů zase snižuje možnost náhodného a nechtěného "vykopnutí" uzávěru během plavby. Ke zlepšení jízdních vlastností přispělo odstranění trimovacích plošek. Vysokotlaká nafukovací podlaha je tak více symetrická a méně náchylná na nerovnoměrné zatížení člunu při plavbě. Honda Marine zapracovala také na designu a došlo ke změně jak odstínu barev, tak i provedení. Design je nyní mnohem stylovější a atraktivnější. Čluny jsou k dispozici za zvýhodněnou cenu v kompletu se závěsným motorem Honda.

www.hondamarine.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI