Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

JEANNEAU MERRY FISHER 795 SERIE 2 |Rodinný člun pro každou příležitost

31.10.2022 |
Motorové lodě

Menší víceúčelové motorové lodě patří k nejprodávanějším plavidlům vůbec. V této kategorii totiž nemusejí vybírat jen pohádkově bohatí jedinci, ale i lépe situovaní lidé náležející řekněme do vyšší střední třídy. A právě na ty cílí francouzská loděnice Jeanneau se svou novinkou Merry Fisher 795 Serie2, která je ideálním a cenově dostupným řešením pro víkendy strávené na vodě.

Výrobce loď popisuje jako "komfortní, všestrannou a chytře navrženou". Už při pohledu na specifikace a fotografie mu musíme dát za pravdu. Plavidlo je zkrátka ideální pro víkendy strávené s rodinou nebo přáteli na vodě. Kombinace motorového člunu a jachty je víceúčelová a firma Jeanneau vytvořila skutečně konkurenceschopnou záležitost.

Design, který zve k posezení

Na první pohled zaujme čistým designem, který je elegantní a současně funkční. Estetické hledisko si vzali kromě inženýrů z divize Jeanneau na starost polští designéři Centkowski & Denert Design Studio, kteří s výrobcem spolupracují už od roku 2009 a zaměřují se právě na sérii Merry Fisher. Loď tak nese jejich typický rukopis. Což znamená aerodynamické přední sklo nástavby a jeho "useknutou" zadní část, která je prosklená a působí velice prakticky .Samozřejmostí je spousta možností posezení, od opalovacího prostoru na přídi přes krytý salonek s kormidelnou a ovládacím panelem až po venkovní pohodlné lavice se stolem pro piknik na zadní palubě. Vnitřní i venkovní posezení nabízí 360° výhled na okolí. Hlavní kajuta je koncipována účelně ve tvaru U. Úplně vzadu pak najdeme dvě koupací platformy, které jsou rozděleny přívěsným motorem, o němž ještě budeme mluvit.

Více najdete v aktuální vydání Yacht 10/2022, které zakoupíte v tištěné i digitální podobě ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI