Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

Galeon 680 FLY |Z Evropy do USA

07.07.2020 |
Motorové lodě, Lodě

Galeon se s modelem 680 FLY prezentoval na začátku roku hned na dvou nejdůležitějších akcích. V lednu to bylo na Bootu Düsseldorf a krátce nato, v polovině v února, na Miami Yacht Show. Z toho je vidět, jaký důraz na tento model úspěšná polská loděnice klade.

Čtvrtá generace jachet Galeon využívá v konstrukci lodí ve velké míře uhlíkové technologie, díky kterým mohou být jachty výrazně lehčí. To zaručuje lepší jízdní vlastnosti a skvělou ovladatelnost. Model 680 FLY kombinuje klasický trup s karbonovou nástavbou.Na třech palubách nabízí opravdu velkorysý prostor. Pokud hosté chtějí užívat venkovní palubu, mají k dispozici tři relaxační zóny,které se vzájemně nijak neruší. Na horní palubě s barem a odpočinkovou zónou ocení především výhled a pocit soukromí nejen v klidné zátoce, ale i v rušné marině. Obrovský flybridge má kapacitu až dvanáct hostů a ochranu proti slunci poskytuje otevírací střecha, která je vyrobena z uhlíkových vláken stejně jako celá nástavba.Přední paluba se dvěma stoly a opalovacími lehátky je určena milovníkům slunce. Z opalovacích lehátek se díky elektropohonům mohou snadno stát pohodlné sedačky a prostor lze využívat i během klidné plavby pro odpočinek s panoramatickým výhledem.

 

Celý článek o motorovém člunu Galeon 680 FLY si můžete přečíst v aktuálním letním dvojčísle časopisu Yacht.

Text: Daniel Guryča

Foto: Galeon

 

 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena