Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

F // LINE 33 |Rychlost a pohodlí se nevylučují

05.09.2021 |
Motorové lodě, Lodě

Elegantní a sportovní Fairline F // LINE 33 je výsledkem spolupráce mezi Fairline Yachts a slavným italským designérem Albertem Mancinim. Kromě výjimečného designu disponuje působivým výkonem a maximální rychlostí přesahující 48 uzlů.

Stylová F // LINE 33 nyní nabízí nové rozvržení kokpitu, které poskytuje možnosti opalování i sezení současně. Nový kokpit má sedačku ve tvaru "C" na pravoboku a zadní opěradlo slouží jako opěrka hlavy u lehátka pro dvě osoby. Kokpit pohodlně pojme čtyři až šest lidí kolem stolu z masivního teaku. Loď je k dispozici ve variantě s vestavěnými nebo se závěsnými motory a nově je také možné objednat elektrickou varnou desku a dřez v kuchyňce v podpalubí. Více místa je i u kormidla a na přístrojové desce, kam se vejdou dva 12" dotykové displeje Garmin.

Peter McNulty ze společnosti Fairline k tomu dodává: "Těšíme se, až tento rok představíme toto nové rozvržení F // LINE 33 na výstavě v Cannes. Na základě zpětné vazby od zákazníků jsme realizovali řadu dalších vylepšení a jsme zvědaví, jak na ně budou zákazníci na výstavě reagovat."

www.fairline.com

 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena