Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

BAVARIA SR33 |Pro život na palubě

14.11.2022 |
Motorové lodě

Zatím nejmenším přírůstkem úspěšné řady jachet SR-LINE od společnosti Bavaria Yachts je model SR33, který navazuje na větší plavidla SR41 a SR36. Novinka se chlubí chytře promyšleným uspořádáním na palubě i pod ní, díky němuž si i na relativně malém prostoru mohou pohodlnou plavbu užít až čtyři lidé.

Výrobce se do této motorové jachty snažil integrovat inovativní řešení, která by splnila potřeby majitelů a  jejich přátel. Podle loděnice Bavaria Yachts se jedná o "ideální jachtu pro naplnění individuálních  požadavků".

Paluba, která přímo vybízí k odpočinku.

Na přídi se nachází velkoryse koncipovaná lenoška, která zde zabírá opravdu spoustu prostoru a její pohodlné čalounění přímo vybízí k odpočinku. Příjemným detailem jsou zde držáky na nápoje, které při pohybu lodi jen tak nesklouznou. Také kokpit na palubě je určen k trávení času s rodinou a přáteli. Velký venkovní bar umožňuje rychlou přípravu snídaně  či večeře - zahrnuje varnou desku, ledničku a dřez, a pokrmy je možné servírovat přímo na velký stůl, který je součástí kokpitu. Prostor na zádi je díky skládacímu opěradlu lenošky flexibilní, takže posezení se dá rozšířit až pro šest hostů.

Motorový člun představujeme na straně 14. Celý článek najdete v aktuální vydání Yacht 11/2022, které zakoupíte v tištěné i digitální podobě ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI