Yacht > Články > Lodě >

Lodě na Vltavě |Rodí se nová tradice?

18.07.2021 |
Lodě

První červnový víkend patřila Vltava nejen tradičním veslařským Primátorkám, ale také motorovým člunům a vodním skútrům. Firma MARINE ve spolupráci s YC CERE a Satrapa Jachting pořádala předváděcí jízdy pro všechny, kteří měli zájem vyzkoušet loď, motor nebo vodní skútr ještě dříve, než se rozhodnou pro nákup.

Akce byla kvůli vysoké vodě v Praze o čtrnáct dní odložena, ale vlastně to bylo jen ku prospěchu, protože počasí bylo ukázkové.

Na své si přišli i zájemci o kapitánský průkaz a či lodní příslušenství. Přestože je letošní zájem o lodě, lodní motory i vodní skútry enormní, stále bylo z čeho vybírat.

Kritická je situace jen u vodních skútrů. Proto byl spuštěn rezervační systém na skútry pro modelový rok 2022. Zajímavé bylo porovnání přívěsných elektromotorů a spalovacích motorů, které jsme v rámci akce stihli otestovat. Porovnání přineseme v některém z následujících vydání.

www.marine.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI