Yacht > Články > Lodě >

CLUBSWAN 80 |Větší a ještě větší

11.08.2021 |
Lodě, Plachetnice

"Chtěli bychom zavést nový koncept do světa Maxis a posílit účast majitelů na mezinárodní úrovni. To je důvod, proč jsme vytvořili nový ClubSwan 80 a dali dohromady ty nejskvělejší mozky v jachtařském průmyslu," říká Enrico Chieffi, viceprezident skupiny Nautor, který představuje světu nový projekt právě probíhající stavby lodě ClubSwan 80 a poukazuje na novou řadu jachet divize Nautor's ClubSwan Yachts založenou na hodnotách, jako jsou styl, rychlost, inovace a technologie.

Při stavbě se společnost Nautor's Swan spojila s Persico Marine se sídlem v Nembro, mezinárodní italskou loděnicí proslulou po celém světě pro své odborné znalosti v oblasti výroby vysoce výkonných jachet. Persico využívá svého know-how získaného ze sériové výroby VO65 a lodí pro America's Cup.

Trup jachty je vyroben z uhlíkových vláken vyvinutých společností Pure. Tvar trupu byl intenzivně testován vlastním oddělením CFD od Juan Yacht Design.

www.nautorswan.com


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI