Yacht > Články > Aktuality >

Vánoce se značkou |Nautica

03.12.2018 |
Aktuality

Zimní kolekce se vrací ke klasickým sportovním kouskům, které ochrání při nepřízni počasí, na moři i cestou z kanceláře, na lodi, v horách, na procházce mezi průzračnými jezery nebo v malebných městských uličkách. Kvalitní a padnoucí svetr je nezbytnou součástí vašeho šatníku. Svetry Nautica zahřejí při nepřízni počasí. Nové kousky si pohrávají s námořnickými detaily, jako jsou klasické proužky, a jsou v celé škále barev, kterým vévodí především zemité tóny.

Kolekce NavTech zajistí pohodlí a elegantní vzhled za všech okolností, ať už obléknete námořnicky modrou či žlutou větrovku, nebo polokošili s krátkými rukávy. Kolekci pro ženy vládne něžná červenorůžová, cihlová a mátová vycházející z klasické námořnické modři, bílá a indigově modrá i výrazné syté tóny drahokamů. I tady najdeme námořnické detaily jako stehy používané při šití plachet nebo klasické proužky. Na dámských topech a šatech se ujímají hlavní role jemné květinové vzory a kombinace kontrastních ploch v sytých barvách. I zdánlivě jednoduché šaty získávají náboj hravosti a lehkosti díky sportovnímu pojetí v retro stylu. Celou kolekci koupíte v kamenných obchodech značky Nautica.

Více na www.vermont.eu.

Zveřejněno v Yachtu 12/2018 - 1/2019


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI