Yacht > Články > Aktuality >

Pantaenius |Rozhovor MICHAŁ KORNESZCZUK

17.04.2023 |
Aktuality

V pojišťovně Pantaenius nastaly na konci loňského roku organizační změny a Česká republika spadá nyní pod Polsko, kde má Pantaenius pobočku, kterou vede jako manažer pan Michał Korneszczuk. Před nadcházející sezonou jsme mu položili pár otázek.

Pantaenius Yacht Insurance je v České republice i na Slovensku velmi dobře známá. Sídlí v Hamburku a pojištění lodí nabízí více než padesát let. V čem tkví tajemství úspěchu pojišťovny Pantaenius?

Troufám si říct, že Pantaenius nabízí nejlepší pojistné krytí pro milovníky vodních sportů po celém světě. Problémy jachtařů a majitelů jachet podrobně známe, protože jsem já i moji spolupracovníci sami jachtaři. Produkty, které nabízíme, jsou šité na míru evropskému trhu a jsou k dispozici v Německu, Rakousku, České republice, Polsku, pobaltských státech, Skandinávii, Středomoří, Velké Británii a Austrálii. Zakladatelem firmy byl Johann C. Pantaenius.

Pro klienty je vždy důležité, jak se o ně pojišťovna stará v případě nějaké nenadálé události, často spojené s nepříjemnostmi. Jak řešíte, aby dostali vaši klienti právě v těchto okamžicích odpovídající pomoc či radu?

To je samozřejmě naše priorita. Pantaenius obsluhuje více než sto tisíc klientů po celém světě a poskytujeme také tísňovou linku s nepřetržitým provozem, který zajišťují výhradně naši kmenoví spolupracovníci s vysokou odborností a celosvětovou sítí kontaktů. Rychlé a efektivní vyřizování reklamací je naší nejvyšší prioritou.

Jaké druhy pojištění aktuálnějachtařům nabízíte?

Pojistná řešení na míru zohledňují individuální požadavky klientů. Majitelé lodí se mohou pojistit na běžná rizika v jachtingu, jako je pojištění samotné lodě, povinné ručení nebo úraz.

Celý článek najdete ve vydání YACHT 4/2023, který je možné zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI