Yacht > Články > Aktuality >

ELOUNDA HILLS |REZIDENČNÍ PROJEKT NA KRÉTĚ

28.12.2023 |
Aktuality

Společnost Ad Astra Slovakia, s.r.o. vám v zimním dvojčísle představuje velkolepý rezidenční projekt v srdci Středozemního moře na půvabném ostrově Kréta, který je známý svým celoročním slunečným počasím, okouzlující přírodou, světoznámými archeologickými nalezišti, božskou kuchyní a brzy i prvním značkovým rezidenčním resortem.

Řecká developerská společnost Mirum Group tento měsíc položila základní kámen luxusního 138 hektarového resortu Elounda Hills na severovýchodním pobřeží, který vzniká ve spolupráci s lifestylovou hotelovou  značkou 1 Hotels inspirovanou přírodou.

K resortu bude náležet i privátní přístav Camper & Nicholsons jako součást nejuznávanější námořní značky v sektoru luxusního jachtingu. Přístav zájemcům poskytne stálé i sezonní kotviště různých velikostí v bezprostřední blízkosti pobřežní promenády s jachtklubem, wellness centrem Bamford Wellness Spa, obchody renomovaných značek, restauracemi a bary.

Resort s láskou k přírodě a kousek od letiště

Hotel Elounda Hills je inspirován starořeckou frází „zdravý duch ve zdravém těle” a je navržen v souladu s předními světovými holistickými systémy BREEAM a LEED. Resort i přístav ponesou design inspirovaný přírodou i autentickou krétskou architekturou a maximálně se zde budou využívat obnovitelné zdroje energie. Projekt je situován v městečku Elounda mezi městem Agios Nikolaos a tradiční rybářskou vesnicí Plaka. Od mezinárodního letiště Heraklion je to hodina jízdy autem, pouze 30 minut to bude od nového mezinárodního letiště Kastelli, které bude otevřeno v roce 2027.

Prodej zahájen už od příštího roku

První fáze výstavby zahrnuje kromě luxusního pětihvězdičkového hotelu 1 Hotels také 257 prémiových vil a designových apartmánů. Všechny rezidence budou mít přímý panoramatický výhled na úchvatný záliv Mirabello a scenérii Egejského moře. Developer v rámci předprodeje už zveřejnil první vily a apartmány, oficiální prodej bude spuštěn na jaře 2024. Ukončení první etapy výstavby a otevření resortu je naplánováno na rok 2026. 

Elounda Hills byl předurčen k tomu, aby se zařadil mezi nejprestižnější středomořské resorty s nejvyšší úrovní prémiových služeb a pohodlí. Je vytvořen na základě špičkového designu a technologických i environmentálních inovací, které propojují luxusní bydlení s udržitelným životním stylem 21. století.

Vysoce rozvinutá infrastruktura Kréty, vynikající mezinárodní dopravní spojení, nedotčené přírodní prostředí a jedno z nejmírnějších klimatických pásem v Evropě dělají z Elounda Hills dokonalou destinaci, ve které můžete vlastnit svůj středomořský domov i vy.

Pro více informací o rezidenčním projektu Elounda Hills kontaktujte společnost Ad Astra Slovakia, s.r.o., výhradní zastoupení MIRUM Group pro Českou republiku a Slovensko.

E-mail: info@snip.sk, další informace najdete na www.snip.sk


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena