Yacht > Články > Aktuality >

Born for run

02.07.2021 |
Aktuality

Modelová řada Jetsurf pro rok 2021 je širší než kdy předtím a díky novým vychytávkám je i lepší než kdy předtím. O více zábavy na souši se postará nový přírůstek do rodiny - Jetsurf elektricky poháněný skateboard. Díky karbonové konstrukci přináší skvělé jízdní vlastnosti a sofistikovaný ovladač nabízí možnost přepnutí tří jízdních režimů pro různé úrovně výkonu.

Na integrované displeji má jezdec navíc dokonalý přehled o aktuální rychlosti a také dojezdu. Jetsurf Motorized Skateboard je lehoučký a navíc skvělý parťák na jakkoukoliv vyjížďku. Motorové surfy specifikace 2021 jsou ještě lepší než kdy předtím. Světový lídr v oboru motorového surfingu se stává konečně nezávislý na nářadí díky systému FCS. Ten umožňuje snadno nacvaknout a odcvaknout ploutve během několika málo vteřin. Model Electric - pně elektrický surf - je nově vybaven několika bezpečnostními prvky , které ještě více zpříjemní tichou jízdu. S dojezdem až 55 minut , hmotností pouhých 33 kga novým designem budete na vodě a sociálních sítích prostě zářit. 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI