Yacht > Články > Aktuality >

Biograd Boat Show |nové datum

14.07.2020 |
Aktuality

Letošní 22. ročník veletrhu Biograd Boat Show trvat o jeden den déle, přičemž zahájení veletrhu bude středu 21. října 2020 a ukončení veletrhu připadne na neděli 25. října 2020.

Biograd Boat Show se za posledních dvacet jedna let ukázal jako největší lodní veletrh ve střední Evropě. Veletrh podporuje ministerstvo cestovního ruchu, chorvatská obchodní komora a námořní průmysl, které jej propagují jako kongres námořního průmyslu a cestovního ruchu v Chorvatsku, a to vše na jednom místě. Biograd Boat Show má zvláštní význam pro námořní průmysl a cestovní ruch a určitě usnadní B2B propojení zaměřené na přípravu na podnikání v roce 2021.

22. mezinárodní námořní veletrh - Biograd Boat Show - pořádaný a Ilirija Inc., renomovanou turistickou společností z Biogradu na Moru, bude přizpůsoben novým okolnostem. Aby bylo zajištěno dodržování epidemiologických opatření týkajících se sociálního distancování, bude letošní vrcholná námořní událost ve střední Evropě trvat o jeden den déle, což vám dá příležitost užít si ji po dobu pěti dnů od 21. do 25. října 2020 v Marina Kornati, Biograd na Moru. Jelikož se veletrh bude konat venku a na moři, čerstvý vzduch a otevřený prostor zajistí bezpečnější okolí.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI