Yacht > Články > Akce >

Pozvánka na 23. Biograd Boat Show |20.–24. 10. 2021, Marina Kornati, Biograd na Moru, Chorvatsko

02.10.2021 |
Akce a pozvánky

Chorvatsko je pro nás destinací číslo jedna v turistickém ruchu a pokud se týká všech aktivit spojených s mořem a plavbou, platí to dvojnásob. Proto stojí za to navštívit Biograd Boat Show, výstavu, která se letos koná již po třiadvacáté. Tato výstava lodí na vodě je jediná ve střední Evropě a není divu, že přitahuje každý rok stále více návštěvníků a vystavovatelů nejen z Chorvatska, ale i z dalších sousedních zemí. Jde jednoznačně o největší setkání chorvatského námořního průmyslu, které zakončí sezonu 2021 a zároveň láká na moře v roce 2022. Přehlídku pořádá Ilirija d.d. z Biogradu, jedna z nejlepších společností na poli cestovního ruchu v Chorvatsku, která je lídrem v oblasti hotelů, kempování a námořního cestovního ruchu a je kolébkou charterového průmyslu v Chorvatsku. Svoji první komerční základnu a charterový přístav otevřela již v roce 1977.

A na co se v Biogradu letos můžeme těšit?
Na chorvatský trh míří nově italská značka Solaris, motorové čluny De Antonio ze Španělska a sportovní rybářské lodě 3B Craft z Itálie. Finská značka Saxdor představí svůj nový model Saxdor 200 Sport. Tradiční vystavovatelé pak předvedou mnoho chorvatských premiér. Mezi hlavní patří nová Absolute Navetta 48 v segmentu luxusních motorových jachet, zatímco Hallberg-Rassy 50 bude debutovat mezi luxusními plachetnicemi. V segmentu katamaranů budou mít premiéru Bali 4.2 a Bali 4.6 vedle motorového katamaranu Bali 4.3 a Fountaine Pajot Isla 40. Ani Chorvatsko se nevyhýbá trendu elektropohonů a světovou premiéru zde bude mít Solar Ferry od Agena Marin, kompaktní elektrický katamaran na solární pohon, který se hodí pro výlety i jako lodní doprava.

Bohatý doprovodný program
Biograd B2B
Akce pro profesionální návštěvníky, která umožňuje registraci a přímá setkání mezi charterovými agenturami a provozovateli lodí včetně všech doprovodných služeb. Účastníci mají rovněž možnost plánovat schůzky s vystavovateli a dalšími účastníky B2B a využít rozsáhlého programu námořního kongresu.

5. ročník chorvatských námořních dnů
V rámci Biogradu B2B uspořádá Chorvatská hospodářská komora 5. ročník chorvatských námořních dnů 20.-22. 10. 2021, které zahrnují setkání profesionálních asociací, obchodní prezentace a networkingové společenské akce

Chorvatská charterová výstava
Ta se bude konat ve dnech 21.-22. 10. 2021 v rámci B2B akce pro charterové firmy a umožňuje majitelům charterových flotil setkání s agenturami a makléři.

www.bbs.com.hr
www.biogradb2b.com
www.croatiacharterexpo.com


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI