Yacht > Články > Akce >

Pořadatelé legendární Májové regaty MORIS design |připravují již 22. ročník

07.11.2021 |
Akce a pozvánky

Poté, co se na jaře povedlo i přes covidové problémy odjet plnohodnotnou regatu (informovali jsme v čísle 6/2021), jsou přípravy na další ročník Májové regaty v plném proudu. Ten se opět odjede v okolí chorvatského Murteru a pro 22. ročník prý bude nejlepší počasí od 30. 4. do 7. 5. 2022. Pořadatelé z MORIS design Yacht Clubu z. s. připravují i pro následující rok dvě One design třídy. První pojedou již osvědčené lodě ELAN 4.
Tu druhou pro příští rok tvoří ze skvělých lodí OCEANIS 38.1. Všechny lodě budou vybaveny genakry a kdo
se do 15. 11. 2021 přihlásí na www.majovaregata.cz/prihlaska do One design třídy OCEANIS 38.1 a uvede heslo"Yacht", získá genakr zadarmo - tedy slevu 180 €. Pořadatelé ale myslí i na ty, kteří si chtějí zazávodit
se svými oblíbenými loděmi. Otevírají třídu ORC pro lodě délky 35-50 stop a jedinou podmínkou je, aby loď měla platný ORC certifikát.

A nakonec ještě třída pro ty, co na závodění moc nejsou nebo chtějí načerpat zkušenosti a energii do dalších regat. FUN třídu bude možné absolvovat s jakoukoliv lodí a užít si tak báječný týden na květnovém Jadranu.

Start první etapy se uskuteční 2. 5. 2022 z mariny Pirovać a v následujících čtyřech dnech budou
na závodníky čekat tři až čtyři etapy, včetně té nejoblíbenější, noční. Vyhlášení výsledků proběhne o čtyři dny později při tradiční večerní párty.

Více informací na www.majovaregata.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena