Yacht > Články > Akce >

Nová regata pro velké jachty |Ibiza JoySail

04.05.2021 |
Akce a pozvánky

Pokud budete na Ibize někdy okolo 17.-20. června 2021, nenechte si ujít výjimečnou podívanou. Lodě tam budou kotvit jistě i pár dní před a pár dní po regatě. O organizaci se starají STP Shipyard Palma a Marina Ibiza, jeden z nejexkluzivnějších přístavů ve Středomoří, kteří spojili své síly a vytvořili IBIZA JOYSAIL REGATTA.

Jedná se o novou regatu pro jachty od 24 metrů, která slibuje, že se stane novým standardem ve světě vysoce výkonných lodí. Pravidla připravil zkušený tým a regata zahrnuje i offshore závod mezi Mallorkou a Ibizou.

Nicolás González, kapitán S/Y NEFERTITI, který se již na regatě zaregistroval, zdůrazňuje, jak atraktivní a mimořádná to bude událost a jak atraktivní je plavba v okolí Ibizya mysu Formentor na Mallorce.

Podle Sebase Vidala, vedoucího koordinátora regaty v klubu Náutico de Ibiza, "Klub se těší, že se stane součástí této akce a naplní naše vody desítkami velkých plachetnic, které si budou moci užít jedinečnou a velmi speciální regatu. Vždy jsme chtěli zorganizovat událost velkého významu, takže iniciativa Marina Ibiza společně s STP byla ideální příležitostí k tomu, abychom udělali krok, a odtud chceme povzbudit všechny Maxi a Superyachts, aby přišli a užili si velkou konkurenci v rámci jedinečné prostředí. "

Daniel Marí, generální ředitel Marina Ibiza, k tomu říká: "Pro nás je tento projekt jedinečnou příležitostí ukázat náš malý ráj a pro ty, kteří jsou vášniví mořem, získat tu nejlepší verzi našich ostrovů. Jako starodávná země rybářů a soukromých osob jsme velkými milovníky moře a plachtění a jsme přesvědčeni, že tato událost přiměje mnoho majitelů lodí znovu objevit vody, ve kterých je nejen úžasné plavit, ale také využívat neomezenou nabídku služeb, volný čas a zábava. Chceme se stát nejlepším příkladem spojení mezi nejvyšší konkurencí a životním stylem.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI