Yacht > Články > Akce >

Klenotnictví Dušák |Na TRUC REGATĚ YACHT 2019

29.07.2019 |
Akce a pozvánky

KLENOTNICTVÍ DUŠÁK bylo založeno Miroslavem Dušákem v roce 1992. Jako dárek k blížícímu se 25. výročí vzniku firmy byla celkově zrekonstruována pražská prodejna Na Příkopě 17. Současně došlo ke zvětšení prodejní plochy a rozšíření nabídky o tři nové značky.

Rodinná firma KLENOTNICTVÍ DUŠÁK se od svého počátku specializuje na prodej náramkových hodinek renomovaných švýcarských značek a luxusních šperků předních světových výrobců. V současnosti nabízí ve dvou reprezentativních prodejnách (Na Příkopě 17, Praha 1 a Arkády Pankrác, Praha 4) celkem třicet značek. KLENOTNICTVÍ DUŠÁK má ve své nabídce modely od velikánů švýcarského hodinářského průmyslu, mezi jinými například: Breguet, Blancpain, Jaquet Droz, Jaeger LeCoultre, IWC Schaffhausen, Ulysse Nardin, Omega, Breitling, Longines. A nedílnou součástí sortimentu KLENOTNICTVÍ DUŠÁK jsou rovněž briliantové šperky exkluzivních značek Chopard nebo Tamara Comolli.

Od svého založení dbá společnost KLENOTNICTVÍ DUŠÁK na péči o zákazníka. Nepostradatelnou službou je hodinářský servis, který poskytuje záruční a pozáruční servis značek Breguet, Omega, Breiting, Rado, Zenith, Blancpain, Zenith a IWC Schaffhausen. Vedle maloobchodní činnosti je od roku 1995 KLENOTNICTVÍ DUŠÁK výhradním dovozcem a velkoobchodním distributorem značek Omega a Rado pro Českou a Slovenskou republiku.

Informace o blížícím se závodě TRUC REGATA YACHT naleznete zde


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI