Yacht > Články > Akce >

Jachting na Nechranicích

27.06.2019 |
Akce a pozvánky

Nechranická přehrada je skvělé místo pro vodní sporty. Díky mimořádným povětrnostním podmínkám představuje jednu z nejatraktivnějších jachtařských lokalit v Čechách. Yacht Club CERE zde má svou mimopražskou základnu pro nejrůznější soustředění a tréninky. Přijeďte se do Kempu Nechranice letos podívat i vy. Něco více o pořádaných akcích a areálu nám poví Eva Vrabcová ze školy jachtingu YC CERE, která se v Kempu Nechranice stará o rezervace a kurzy.

Jaké sportovní aktivity lze v kempu provozovat?

V první řadě je to samozřejmě jachting. Pro naše hosty bude v hlavní sezoně k dispozici půjčovna plachetnic a paddleboardů. Letos budeme nově půjčovat i kola. Na ploše areálu se nachází beachvolejbalové hřiště, asfaltová plocha pro nohejbal nebo malou kopanou. Dále je u nás možnost zahrát si ping-pong nebo badminton.Na vše rádi půjčíme potřebné vybavení. Máme v areálu i pěkné dětské hřiště s různými atrakcemi a trenažerem plachetnice.

Jaké ubytování v kempu nabízíte?

Je možné se ubytovat ve čtyřlůžkových zděných apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Pro majitele karavanů a obytných automobilů nabízíme celosezonní stání. Je možné k nám dorazit se stanem a užít si klasické kempování. Areál je otevřen od začátku dubna do konce října, funguje v něm restaurace s milou obsluhou, na čepu máme výborné pivo z Únětic!

Více informací (nejen) o jachtingu na Nechranické přehradě se dočtete v aktuálním vydání časopisu Yacht.

Text: Lukáš Dlouhý

Foto: Petr Kaltounek a YC CERE

 

 

 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena