Yacht > Články > Akce >

ALTUMARE, spol. s r.o. |zve na letošní prezentace Lagoon

17.02.2023 |
Akce a pozvánky

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 22. - 24. 3. 2023

LAGOON pořádá ve svém výrobním závodě v Bordeaux prezentaci největších modelů pro pozvané zájemce. Pokud zvažujete koupi některého z modelů Lagoon 51, 55, SIXTY, nebo SEVENTY, vyžádejte si osobní vstupenku a registraci na prezentaci u ALTUMARE, autorizovaného zástupce LAGOON.

Lagoon Exclusive Days v Bordeaux jsou nejlepší příležitostí seznámit se s prémiovými modely Lagoon a prohlédnout si jejich výrobu na břehu Garonny, přímo naproti slavnému muzeu vína La Cite du vín.

Další informace a REGISTRACE ZDE.

Multihull Show La Grande Motte, 12. - 16. 4. 2023

Nenechte si ujít kouzelné prostředí jarní Provence na pobřeží Středozemního moře a největší přehlídku vícetrupých jachet na vodě. V marině v centru La Grande Motte v minulých letech proběhlo mnoho světových premiér, přijeďte se podívat na ty letošní. Vstupenky vám, jako vždy, zajistí společnost ALTUMARE zdarma, stejně tak i rezervaci termínu prohlídky stánku Lagoon, abyste se vyhnuli formalitám a čekání na prohlídku na místě.

Další informace a REGISTRACE ZDE.

Salon Nautico Venezia 31. 5. 2023

ALTUMARE letos chystá pozvánku i na květnovou výstavu SALONE NAUTICO VENEZIA v Italii.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI